Tue taloprojektia – osta tukipaita!

Kansallismielisten Liittouma kerää rahaa ostaakseen talon, joka tulisi kaikkien kansallismielisten käyttöön. Rahaa on kerätty viime syksystä lähtien ja sitä on jo kertynyt jonkun verran – ei tosin niin paljon, että saisimme talon ostettua.

Operaatio Kotkanpesän tarkoituksena on saada kaikkien kansallismielisten käyttöön tila, joka ei mene alta sosiaalisen median paineen alla. Siksi meidän pitää itse omistaa tila, jota kaikki voivat käyttää omiin tapahtumiinsa, oli kyse sitten urheilusta, konsertista, seminaarista tai vaikkapa häistä.

Keräys on saattanut näyttää ulkopuolisille hieman hiljaiselta epäaktiivisen sosiaalisen median päivittämisen vuoksi. Sitä se ei kuitenkaan ole ollut – rahaa kerätään koko ajan.

Nyt jokainen voi myös tukea operaatiota ostamalla tukipaidan, jonka tuotot menevät lyhentämättömänä keräykseen. T-paidan hinta on 30 euroa sisältäen postikulut.

Tilaaminen onnistuu laittamalla summa tilille FI13 4500 0010 1552 70 viimeistään 1.2.2022 mennessä. Laita viestiin mukaan teksti TUKIPAITA, nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi sekä paidan koko. Paidat tilataan ennakkotilausten mukaisesti helmikuun alussa ja toimitetaan heti, kun ne tulevat painosta.

Paitaa myydään ainoastaan ennakkomyynnillä, eli sitä ei tilata varastoon ylimääräisiä kappaleita.

Voit myös osallistua pelkkään keräykseen lahjoittamalla rahaa tilille FI13 4500 0010 1552 70 vapaasti valitsemasi summan. Kaikki rahat käytetään talon ostoon ja remontointiin. Tukemalla projektia tuet suomalaisen kansallismielisen liikkeen kehitystä.

Muista kysyä myös Bitcoin-vaihtoehdosta!

Kansallismielisten liittouma osallistuu itsenäisyyspäivän marssille Helsingissä

Kansallismielisten liittouma osallistuu itsenäisyyspäivän marssille Helsingissä

Kansallismielisten liittouma osallistuu itsenäisyyspäivänä 6.12 järjestettävään kulkueeseen Helsingissä. Suomi herää -nimellä kulkeva tapahtuma järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja se kokoaa erilaisia kansallismielisiä toimijoita marssimaan yhdessä poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta.

Lisätietoja Liittouman osallistumisesta tapahtumaan ja käytännön ohjeita meidän telegram-kanavilta!

Ohessa suora lainaus tapahtuman kotisivuilta:

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta. Suomalainen kulttuuri on taistellut läpi historian olemassaolonsa puolesta. Kulttuurimme kohtaa juuri nyt vahvemman vihollisen kuin koskaan aiemmin: juurettoman ja kansainvälisen materialismin aatteen, joka tekee kokonaisista kansakunnista tasapaksua kuluttajamassaa.

Juureton ja rahakeskeinen maailmankulttuuri lyö kättä suurten puolueiden edistämän väestönvaihtopolitiikan kanssa. Samalla kun markkinat ja viihdeteollisuus korvaavat suomalaiset perinteet amerikkalaisella rihkamakulttuurilla, syntyperäiset suomalaiset korvataan ei-eurooppalaisilla maahanmuuttajilla. Suomen väestönkasvu on jo vuosien ajan perustunut kokonaan maahanmuuttoon.

Suomi Herää -kulkue on isänmaallisten kansalaisten vastaisku globaalille rappiolle. Emme ole maailmankansalaisia tai harmaita ”ihmiskunnan” edustajia – olemme suomalaisia. Suomalaisuus ei ole sopimus eikä passimerkintä. Sen sijaan suomalaisuus on vuosituhansien saatossa ainutlaatuisessa ympäristössä jalostunut veren, kielen, luonnonmaiseman ja kulttuurin liitto.

Ilman suomalaista perintöämme kansamme suhde olemassaolon perustaviin kysymyksiin olisi pinnallinen, kyyninen ja hyväksikäyttöön perustuva. Suuryhtiöt, media, yliopistot ja muut kansamme mieltä muokkaavat instituutiot kasvattavatkin nykysuomalaisista laskelmoivia hyväksikäyttäjiä, joille omaisuuden häikäilemätön haaliminen ja narsististen viettien tyydyttäminen ovat ainoat ”menestyksen” merkkipaalut elämässä. Suomi Herää tahtoo tälle lopun.

Globalisaation vuoksi Suomi on nyt historiansa risteyskohdassa. Tahdommeko, että tulevat sukupolvet ovat ulkomaalaisten suuryhtiöiden palkkaorjia, joiden elämän perustavin arvo on voitonmaksimointi? Vai tahdommeko irtaantua ylikansallisesta materialismista ja herättää isiemme perinnön jälleen henkiin? Suomi Herää -yhteisön valinta on luonnollisesti jälkimmäinen. Tahdomme, että Suomi on suomalaisten maa, jossa jokainen kansalainen muodostaa jo nuorena elävän siteen esi-isiinsä, kansanviisauteen ja suomalaiseen luontoon.

Symboliksemme olemme valinneet kalevalaisen Runonlaulajan kädet -merkin. Suomalaisuuden kulta-aikoina runonlaulajat välittivät heimoviisautta suomalaisille näiden säätyyn ja varallisuuteen katsomatta valaen kaikkiin elävää kansallishenkeä. Symbolivalintamme ei kuitenkaan merkitse sitä, että tahtoisimme palata menneisyyteen. Suomalaisuus ei näet kuulu tiettyyn ajanjaksoon vaan se on ajatonta. Tahdommekin luoda uuden tulevaisuuden, jossa kansallishenki ei ole museotavaraa vaan jokaisen kansallinen luonnollinen tapa elää ja toimia.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomi Herää -kulkueeseen Helsinkiin itsenäisyyspäivänä 6.12. Tulemme päivittämään sivuille lisää käytännön tietoa tapahtumasta lähitulevaisuudessa.

Kansallismielisten liittouman syysleiri 2020

27.10.2020

Liittouman joulukalenteri Varisverkostolle, keitä kuvassa on?

Kansallismielisten liittouma järjesti 23.-25.10. perinteisen leirinsä, joka tänä vuonna siirtyi syksylle koronan vuoksi. Syksyinen sää ei kuitenkaan menoa hidastanut, sillä leirin vuosi vuodelta kohonnut osallistujamäärä rikkoi jälleen osallistujaennätyksen. Leirille osallistui ihmisiä sekä eläimiä useista erilaisista nationalistista järjestöistä. Olikin hieno hetki lauantai-iltana huomata kuinka maltillisemmat, sekä kovemman luokan kaverit istuivat sulassa sovussa iltaa keskenään.

Tuukka Kuru, Terhi Kiemunki, Lauri Hokkanen ja Olavi Saarelainen esittelemässä uutta puolueprojektia.

Perjantaina ei yhdistyksen kokouksen lisäksi ollut järjestettyä ohjelmaa vaan iltaa istuttiin vapaamuotoisesti saunomisen merkeissä. Lauantai lähti käyntiin uuden puolueprojektin esittelyllä, joka herättikin kiitettävästi kiinnostusta. Paikalle päässeet projektin työstäjät esittelivät Tuukka Kurun johdolla puolueohjelman, joka toisi Suomen poliittiselle kentälle jotain sellaista mitä muut puolueet eivät ole pystyneet tarjoamaan – kansallismielisyyttä.

Puolueprojektin jälkeen kävimme lävitse Kansallismielisten liittouman tulevaisuutta ideariihessä, johon sai etukäteen antaa palautetta ja kehitysideoita liittouman toiminnasta. Saimme riihen myötä aikaiseksi hyvän ja antoisan keskustelun liittouman tulevaisuudesta. Luvassa siis uutta toimintaa ja vanhojen tapojen kehitystä!

Tänä vuonna ammuimme perinteisiä ilmapistooli- ja kivääritauluja, mutta maalitaulun taakse sattumalta päätynyt kataja ei voinut välttyä osumilta. 

Viime vuoden mukaisesti leirin ohjelma rakentui jälleen joukkuekilpailun ympärille, jossa joukkueet kilpailivat niin fyysisissä, teknisissä kuin myös älynystyröitä hierovissa lajeissa. Ensimmäisenä lajina oli vuorossa ammunta, jossa sai vapaavalintaisesti ampua ilmakiväärillä tai pistoolilla. Ammunnassa oli maaleina viime vuoden kohua herättäneistä tauluista poiketen perinteisiä ammuntatauluja, vaikkakin taulujen taakse sattumalta päätynyt kataja keräsikin puoleensa melkoisesti tauluista ohi ammuttuja laukauksia. Kansallismielisten liittouma haluaakin muistuttaa, että vaikka kataja ei olekaan ollut enää rauhoitettu sitten vuoden 2006, toivotaan sen käsittelyssä yhä edelleen malttia.

Seikku Kaidan taidonnäyte kuulien kannosta.

Ammunnan jälkeen oli vuorossa kilpailun fyysinen osuus, joka rakentui kahvakuulien ympärille.

Ensimmäisenä oli vuorossa farmarikävely, jossa joukkueiden tuli viestityyppisesti kantaa 2x32kg kahvakuulat radan ympäri. Kuulaviestin jälkeen mitattiin joukkueiden räjähtävyyttä kahvakuulan heitossa, jossa 32kg kuula tuli heittää paikaltaan mahdollisimman pitkälle.

”voit pudottaa sen kivun myötä, mutta et voimien loppumisen” kuului ohje yleistöstä etupidossa.

Viimeisenä kuulalajina oli vuorossa etupito, jossa 8kg kahvakuulaa tuli pitää määrätyssä asennossa mahdollisimman pitkään. Kaiken kaikkiaan fyysisten lajien järjestäjät olivat tyytyväisiä leiriläisten kunnon tasoon, joka oli silminnähden korkeampi kuin vasemmiston tapahtumissa on nähtävillä. Lopuksi joukkueiden tulokset laskettiin yhteen ja siirryttiin sisätiloihin ratkaisemaan kilpailun voittaja.

Kilpailupäivän kruunasi tuoreen puheenjohtaja Kiemungin järjestämä tietokilpailu, jossa testattiin joukkueiden tietämystä mm. historiasta, musiikista ja leivonnasta. Viimeisenä kysymyksenä oli jo perinteeksi muodostunut ”kootkaa joukkueenne unelmahallitus”, joka vuodesta toiseen poikii mitä parempia ehdotuksia nykyisen hallituksemme tilalle. Tämän vuoden voittajahallitus koostui pääministeri Tapio Linnasta, valtionvarainministeri Markus Mustajärvestä, ulkoministeri Junes Lokasta, työleiriministeri Jesse ”Eppu” Torniaisesta, kulttuuriministeri Teemu Selänteestä, propagandaministeri Rami Leskisestä ja viimeisenä muttei vähäisimpänä kuntaministeri Paavo Väyrysestä. Toiseksi jäänyt joukkue pyrki taktikoimaan ja kalasti bonuspisteitä nimeämällä hallitukseen tuomariston jäsenet. Kolmas joukkue nimesi herrasmieshistorioitsija Seppo Lehdon jokaiseen annettuun ministerin tehtävään sosiaali- ja terveysministeri Terhi Kiemunkia lukuunottamatta, jolla taidettiin kalastaa bonuspisteitä. Tuomarina työskennellyt Terhi jätti joukkueen kuitenkin pisteittä, koska ei uskonut selviävänsä neljää vuotta järjissään tässä hallituksessa.

Sniper-yhtyeen Korkki kruunasi illan akustisella keikallaan, jossa kuultiin niin vanhoja hittejä kuin myös uudempaa materiaalia.

Paikalla toimintaansa esitelleen Suomalaisavun löytää osoitteesta https://www.suomalaisapu.fi/ ja kirjaständiä pitäneen Kielletyt kirjat -kaupan tuotteita voi tiedustella kauttamme.

Kansallismielisten liittouma pitää leiriä onnistuneena ja aikoo jatkaa perinnettä entistä ehompana myös ensi vuonna. Kiitokset kaikille osallistuneille, sekä erityisesti muonituksesta huolehtineelle keittiöduolle!

Terhi Kiemunki Kansallismielisten liittouman puheenjohtajaksi

25.10.2020

Terhi Kiemunki valittiin yksimielisesti Kansallismielisten liittouma ry:n puheenjohtajaksi 23.10.2020 pidetyssä vuosikokouksessa. Yhdistyksen kokouksen päätöksen mukaisesti puheenjohtaja ja muu hallitus aloittaa toimintansa välittömästi.

Kansallismielisten liittouman johdossa jatkaa edelleen ryhmä, jonka toiminta perustuu vahvaan luottamukseen ja hyvään yhteishenkeen. Alkaneella kaudella tulemme järjestämään vähintään perinteiset ja hyvämaineiset tapahtumat, kuten 188-kukkavirta -kulkue ja vuotuinen leiri. Työskentelemme lisäksi määrätietoisesti Tero Ala-Tuuhosen kunnian palauttamiseksi ja häntä kohtaan törkeästi toimineiden medioiden ja henkilöiden tuomituksi saamiseksi, sanoo tuore puheenjohtaja Terhi Kiemunki.

Kansallismielisten liittouma kiittää emerituspuheenjohtaja Tero Ala-Tuuhosta ja muita tehtävistään luopuneita aktiiveja erinomaisesta työstä kansallismielisen kentän eteen, vaikka katajaisen kansan syvistä riveistä nousseet luopiot yrittivätkin parhaansa mukaan meitä kampittaa.

Tiedote 11.9.2020

Tänään on julkisuuteen noussut kohu Perussuomalaisten jämsäläisen paikallispoliitikon Pekka Katajan murhayrityksen tutkinnan etenemisestä kahden henkilön vangitsemiseen. Toinen vangituista on Kansallismielisten liittouman puheenjohtaja Tero Ala-Tuuhonen.

Kansallismielisten liittouma toivoo, että asia selvitetään niin pian kuin mahdollista ja oikeat syylliset tulevat tuomituiksi.

Tero Ala-Tuuhosta vastaan on hyökätty tässä asiassa kuin syylliseksi todistettua, sellaista emme voi hyväksyä, vaan seisomme yhdistyksemme puheenjohtajan rinnalla uskoen syyttömyyteen kunnes toisin todistetaan.

Jokaisella julkisuudessa esitetyllä valheella tulee olemaan hintansa, jokainen väärä syytös ja tuomitseminen tullaan lunastamaan totuudella.

Kansallismielisten liittouma

Verovaroin toimiva Imetyksen tuki ry kannustaa miehiä imettämään

Verovaroin toimiva Imetyksen tuki ry on perustettu tarjoamaan vertaistukea imettäville äideille ja edistämään imetysmyönteisyyttä yhteiskunnassa. Yhdistys tekee tiiviisti yhteistyötä neuvoloiden, synnytyssairaaloiden ja muiden imetykseen liittyvien terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Yhdistyksen verkkosivuilta löytyvässä sateenkaarioppaassa kerrotaan, että myös transsukupuolisten imetyksen edistäminen on heille sydämen asia. Käytännössä imetys tapahtuu hormonilääkityksen avulla, jolla käynnistetään maidoneritys. Vauvan toimiessa luontaisien vaistojensa varassa hän kuitenkin saattaa kieltäytyä imemästä miehen rintaa. Ratkaisuksi Imetyksen tuki ry tarjoaa vauvan nälässä pitämistä, kunnes hänen on pakko toimia luonnonvastaisesti ja aloittaa miehen rinnan imeminen.

Pidämme yhdistyksen toimintaa tältä osin erittäin moraalittomana. Vauva toimii ensimmäiset elinkuukautensa täysin luontaisten vaistojen varassa, ennen kuin hän oppii sisäistämään ihmisen kehittämiä toimintamalleja. Yhdistykseltä on erittäin moraalitonta lähteä vaarantamaan vauvojen terveyttä tukemalla jo ennestään mielenterveysongelmaisten transvanhempien pyrkimyksiä muokata luonnonlakeja.

Lisätietoja:

https://www.gayswithkids.com

Kansallismielisten liittouman Tammisunnuntain aattopäivä

Kansallismielisten liittouma järjesti Tammisunnuntain aattopäivän tilaisuuden lauantaina 25.1.2020 Kärkölässä Tankkibaarissa. Paikalla oli muutama kymmenen aktivistia eri järjestöistä sekä muita kansallismielisiä yksityishenkilöitä. Järjestäjän puolesta tilaisuuden avasi varapuheenjohtaja Terhi Kiemunki, joka puhui muun muassa yhteistyön merkityksestä.

“Enemmän kuin paikalla olevan väen määrästä, olen iloinen siitä, että läsnäolijat edustavat useita nationalistisia kansanliikkeitä tai järjestöjä. Ei ole tärkeää, onko järjestöillä tai niihin kuuluvilla ihmisillä pieniä ideologisia tai poliittisia eroja — näinä aikoina pidän tärkeämpänä, että teemme yhteistyötä ja meillä on keskinäinen luottamus sellaisten kanssa jotka “ampuvat” tarvittaessa samaan suuntaan. — Että me emme kaivaudu omiin poteroihimme kyräilemään tahoillemme. Että me tunnistamme ja tunnustamme yhteisen vastustajan ja olemme valmiit seisomaan yhteisessä rintamassa toisiamme tukien. Että me emme nöyrry irtisanoutumaan ja omaa kilpeämme kiillottamaan vastustajamme käsikassaroiden edessä. Sellaisia ovat esimerkiksi media, viranomaisjohto ja poliittinen kenttä vasemmalta oikealle. Tosin ei ole olemassa enää poliittista jakoa oikealle ja vasemmalle. On vain eliitti ja kansa, ja meidän tehtävämme on saada kansa heräämään.”

Kansallismielisten liittouman puheenjohtaja Tero Ala-Tuuhonen jatkoi samalla teemalla josta jatkettiin muiden järjestöjen puheisiin ja yleiseen keskusteluun. Talon puolesta saimme esittelyn Tankkibaarin historiasta ja sen tärkeästä roolista koko kylän olohuoneena. Kehittyvä Kärkölä ry on palkinnut Tankkibaarin kunniakirjalla joka on myönnetty “esimerkillisestä työstä Kärkölän ja kärköläläisten hyväksi. Tankkibaarista on luoto uniikki ravintola ja olohuone, joka lisää yhteenkuuluvuutta ja ehkäisee yksinäisyyttä.”

Söimme runsaan ja maittavan lounaan ja kävimme leppoisissa tunnelmissa mielenkiintoisia juttuhetkiä.

Kansallismielisten liittouma kiittää kaikkia läsnäolijoita ja erityisesti Tankkibaaria hyvästä palvelusta!

Ei terroristeja Suomeen

Suomen ministerit ja valtamedia ovat kilvan perustelleet ihmisoikeuksilla ja lapsen oikeuksilla jihadistien tuomista Suomeen al-Holin Isis-leiriltä. He ovat pyrkineet luomaan mielikuvaa suomalaisäideistä ja pienistä lapsista, jotka kärsivät Syyriassa. Ministerit ja valtamedia ovat ”unohtaneet” kertoa muutamia asioita.

Kyse ei ole etnisesti suomalaisista naisista ja lapsista. Lähes kaikki äidit ovat kaksoiskansalaisia, somaleita tai arabeja, jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden. He kaikki ovat lähteneet terroristijärjestö Isisin leirille omasta halustaan. Heistä yksikään ei ole ilmoittanut halustaan luopua radikaalista islamista, vaan todennäköisintä on, että he jatkaisivat Suomessa terroristista toimintaa, verkostoituvat keskenään ja integroituvat jälleen kotimaisiin jihadistisiin verkostoihin.


Naiset ovat osallistuneet Isis-järjestössä pääosin erityyppiseen tukitoimintaan, esimerkiksi värväykseen, propagandan tuottamiseen, rahoitukseen ja muihin tukitehtäviin ja mahdollisesti myös aseelliseen toimintaan. Naisilla on ollut keskeinen rooli jesidivähemmistöön kuuluvien naisten ja lasten orjuuttamisessa.


Lasten aivopesu ja kasvatus jihadismiin jatkuisi Suomessa kuten on toimittu Isis-leirilläkin. Näistä kasvatustavoista on uutisoitu muualla maailmassa ja saatavilla on useita videoita joissa mm. lapsia opetetaan leikkaamaan päitä irti nukkejen avulla. Media on luonut mielikuvan pienistä ja avuttomista lapsista. Suuri osa heistä on kuitenkin jo teini-ikäisiä ja koulutettu väkivallantekoihin.


Media vaikenee myös suomalaisen sosiaaliturvan käytöstä terroristisiin tarkoituksiin. Isisin palvelukseen lähteneet naiset ja heidän lapsensa nostavat kaiken aikaa sosiaaliturvaa joka Suomen kansalaisille kuuluu, vaikka he eivät oleskele Suomessa.
Leirillä syntyneiden lasten isät eivät todennäköisesti ole suomalaisia, joten siellä syntynyt lapsikaan ei ole Suomen kansalainen. Äideillä on myös toinen kotimaa, johon halutessaan voi palata. Tosin esimerkiksi Somaliassa ei makseta heidän elämistään.

Suomalaisten turvallisuus on Suomen valtiovallan vastuulla

Yhteiskunnan ja sen kansalaisten turvallisuudesta huolehtiminen on keskeinen osa valtiovaltamme tehtävien ydintä. Suomi on itsenäinen suvereeni valtio, jonka hallitus päättää sisäiseen turvallisuuteen vaikuttavista asioista. Terroristijärjestö Isiksen palveluksessa olevien naisten ja heidän opettamiensa lasten tuominen Suomeen on todellinen turvallisuusuhka josta mm. Supo on tiedottanut ja informoinut myös valtiojohtoa ja muita viranomaisia.


Me allekirjoittaneet vaadimme, että terroristiseen toimintaan osallistuneiden henkilöiden pääsy Suomeen estetään, terrorismia tukevat henkilöt karkotetaan Suomesta ja heidän Suomen kansalaisuutensa sekä kaksoiskansalaisuutensa poistetaan. Suomen on annettava viesti, että jakamattomat ihmisoikeudet eivät anna turvasatamaa sellaisille henkilöille tai heidän lapsilleen, jotka tietoisesti ja fanaattisesti pyrkivät toiminnallaan aiheuttamaan kärsimystä, vahinkoa, tuskaa ja kuolemaa.
Pelkkä epäily osallistumisesta terroristiseen toimintaan tai sen tukemiseen, tulee johtaa välittömään sosiaalitukien maksamisen lopettamiseen ja henkilön vangitsemiseen tutkinnan ajaksi. Terroristisen verkoston syntyminen Suomeen on estettävä.


Sen lisäksi Suomessa on ryhdyttävä rajavalvontaan, joka estää radikaalin islamismin palvelijoiden pääsyn Suomeen, koska heidän tehtävänsä on jatkaa Suomessa terroristista toimintaa verkostoitumalla ja integroitumalla, sekä värväämällä lisää väkeä. Terroristiryhmien aktiivisilta toimialueilta Suomeen saapuvia ihmisiä ei saa päästä maassa liikkumaan, ennen kuin heidän yhteiskunnallinen vakaumuksensa on selvitetty perusteellisesti.


Terroristiseen toimintaan osallistuvien ja terrorismia tukevien henkilöiden lapset ovat yhtä suuri uhka nyt ja tulevaisuudessa, kuin heidän vanhempansa. Maahan pääsyn estäminen terroristisin perustein pitää koskea kaikkia ihmisiä ikään, sukupuoleen tai terveyteen katsomatta.

Terroristisiksi järjestöiksi lasketaan YK:n, EU:n ja Suojelupoliisin terroristijärjestöiksi luokittelemat organisaatiot.

Kansallismielisten liittouma ry

ALLEKIRJOITA ADRESSI!

(huom! muista käydä vahvistamassa allekirjoituksesi ilmoittamastasi s-postista)

Olipa kerran valtuuston pikkujoulut Tampereella

Vihreä kansanedustajatyttönen joka tunnetaan jo melkein ammattipöyristyjänä, twiittasi viime perjantaina Tampereen kaupungin verovaroin kustannetusta vuosittaisesta pikkujoulujuhlasta. Koko valtakunnan media oli välittömästi mukana pöyristymässä, kuten myös muut läsnäolleet valtuutetut. Miksikö?

Iiris Suomelan twiitissä on totta vain ensimmäinen lause, joka menee näin: “Olen Tampereen valtuuston pikkujouluissa.” Miten twiitti jatkuu? “Niin on myös väkivallan tähden kielletyn…” (ei ole kielletty väkivallan takia vaan “hyvän tavan vastaisena”, mitä ikinä se tarkoittaakaan) “…Pohjoismaisen vastarintaliikkeen johtaja…” (sellaista järjestöä ei ole Suomessa olemassa) “…joka on täällä PS:n valtuutettujen seurana.” (ei ole vaan oli minun avecina). Pöytäseurueessa muut eivät häntä tunteneet ja pöydässä oli muitakin kuin PS:n valtuutettuja.

Seuraavaksi Iiris jakaa twitterissä kuvan, jossa olevilta henkilöiltä hän ei ole kysynyt lupaa sen julkaisemiseen. Sen on ensin jakanut uuskommunisti Dmitry Gurbanov joka ei (tietääkseni) ole ollut juhlissa, joten jonkun (jolla on ilmeisesti läheiset suhteet tähän uuskommunistiin) on täytynyt lähettää se hänelle. Tällaisen kuvan jakaminen kutsuvierastilaisuudesta on laitonta. Tiettävästi sen julkaisemisesta on tekeillä rikosilmoituksia.

Iiris jakaa vielä tämän jälkeen twiitin joka täyttää selkeästi rikoksen tunnusmerkit. Siinä hän väittää että Antti Niemi olisi lähettänyt joillekin valtuutetuille tappouhkauksia. Twiitistä ei selviä keiden hän väittää sellaisia saaneen tai onko joku väittänyt hänelle saaneensa Antilta sellaisia. Väite ei pidä paikkaansa. Tämä on törkeä vale, ja olen monen muun muassa kehottanut Anttia tekemään tästä rikosilmoituksen.

Tämä koko causti kertoo ihmisille millaista porukkaa tätä maata ja kaupunkia on johtamassa. Että oikein kaupunginhallituksessa on käyty vakava keskustelu siitä, että vallitsevan konseksuksen kanssa eri tavalla ajatteleva ihminen on tullut heidän tietämättään heidän reviirilleen. Jumalauta, he ovat tyhjentäneet rakkonsa ja suolensa merkitäkseen tämän kuplan olevan heidän omaa aluettaan joka on nyt saastutettu ja sama ihminen on pilannut heidän juhlansa ja ehkä koko elämänsä tulemalla väärien ajatustensa kanssa heidän juhliinsa!

Iiris satuilee Iltalehdelle, miten hän ja jotkut muut ovat tunteneet olonsa turvattomaksi. Miksi? Koska paikalla on ollut ihminen joka on itse rauhallisuus, hyväkäytöksinen ja asiallinen, eikä ole millään toisella tavalla käyttäytynyt juhlissakaan. Mutta joka ei hyväksy vallitsevaa maan tilannetta, valehtelevaa valtaeliittiä ja kansanpetturuutta ja uskaltaa sanoa sen ääneen. Media, poliitikot ja poliittinen poliisi puhuvat väkivaltaisesta äärioikeistosta eikä todellisuudessa pysty juurikaan nimeämään sellaisia väkivaltarikoksia. Niitä ei ole myöskään Antti Niemen historiassa. Ei ainuttakaan väkivaltarikosta eikä mitään muutakaan rikosta.

Samaan aikaan Iiris tovereineen halajaa maahamme Isis-sotilaita ja terroristeja vedoten ihmisoikeuksiin ja kansainvälisiin sopimuksiin. Samaan aikaan vallassa oleva punavihreä eliitti jättää suomalaiset ihmiset vauvasta vanhuksiin oman onnensa nojaan säästämällä heidän hyvinvoinnistaan ilmastohuijauksen ja monikulttuurisen Suomen nimissä. Minä sanon että hyi helvetti sentään.

Minun potkimistani voitte jatkaa niin kauan kuin haluatte, sillä ei ole enää mitään vaikutusta. Olen valmis seisomaan todellisten syrjittyjen ja solvattujen rinnalla ja puolustamaan heidän ihmisoikeuksiaan niin kauan kuin henki pihisee. Erottamalla, kieltämällä ja tuomitsemalla ette tule saamaan haluamaanne.

Terhi Kiemunki

Vihapuhe, suomalaisuus ja kansallismielisyys – mitä ne ovat?

Koska Suomen oikeuslaitos tai valtiovalta ei ole pystynyt selkeästi määrittelemään mitä on vihapuhe, Kansallismielisten liittouma on päättänyt kysyä sitä suomalaisilta. Samalla kun muodostamme Suomen kansan enemmistön määritelmän vihapuheesta, saamme vastauksia myös kysymyksiin “Kuka on suomalainen?” ja “Mitä on kansallismielisyys?”

Nämä kaikki ovat hieman kiisteltyjä ja ehkä väärinymmärrettyjäkin asioita. Vihapuhe näyttäisi Suomen syyttäjänviraston mukaan olevan vain joihinkin kansanryhmiin tai uskontoon kohdistuvaa kritiikkiä. Suomalaisuudesta ollaan montaa mieltä, ja ainakin valtamediassa kansallismieliset pääsääntöisesti tituleerataan “äärioikeistoksi” tai “natseiksi”.

Kansallismielisten liittouma jalkautuu kautta maan toteuttamaan laajaa gallupkyselyä, jonka tuloksena saamme vastauksen noihin kolmeen kysymykseen Suomen kansalta. Jos haluat olla mukana projektissa, ota yhteyttä. Osallistuminen kyselyyn ei sido mihinkään.