Etusivu

Kansallismielisten liittouma on kansallismielisten ja isänmaallisten henkilöiden yhteistyöjärjestö, joka ei lähtökohtaisesti ota kantaa jäsentensä KL:n ulkopuolisiin aktiviteetteihin tai mielipiteisiin. KL:n tavoite on nostaa Suomen kansan ja suomalaisen elämäntavan arvostusta. Me emme väheksy tai syrji muita kansallisuuksia tai etnisyyksiä, mutta edellytämme että Suomessa eletään suomalaisten ehdoilla. Suomalaisuus ansaitsee puolustajan ja se on Kansallismielisten liittouma.

Tietoa meistä/ Mikä ihmeen liittouma?

Kansallismielisten liittouma on rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tarjota tavallisille suomalaisille politiikkaa kevyempi, ulkoparlamentaarinen tapa vaikuttaa kotimaansa asioihin sekä kannustaa suomalaisia positiivisessa hengessä kansallismielisyyteen yhteiskuntamme toimivuuden, yhteishengen, sisäisen luottamuksen, sisäisen turvallisuuden ja hyvinvointiyhteiskunnan säilyttämiseksi. Pyrimme luomaan laajan kansallismielisten ihmisten verkoston, joka tuo ihmisille uskoa tulevaan ja nostaa itsetuntoa sekä mielialaa. Suojelemme kansallista kulttuuria, luontoa ja suomalaista identiteettiä, sekä puolustamme kansallista itsemääräämisoikeutta ja kansallisomaisuutta.

Kansallismielisten liittouma on kansallismielisten ja isänmaallisten henkilöiden yhteistyöjärjestö, joka ei lähtökohtaisesti ota kantaa jäsentensä KL:n ulkopuolisiin aktiviteetteihin tai mielipiteisiin. Me emme väheksy tai syrji muita kansallisuuksia tai etnisyyksiä, mutta edellytämme että Suomessa eletään suomalaisten ehdoilla. Suomalaisuus ansaitsee puolustajan ja se on Kansallismielisten liittouma.

Liittouman hallitus:

Puheenjohtaja: Terhi Kiemunki

Ajankohtaista

Kansallismielisten liittouman tavoitteena on muodostaa merkittävä kansallismielisiä ihmisiä yhdistävä yhteisö, joka edistää kansallismielistä toimintaa ja ajattelua yhteiskunnassamme. Kansallismielisyyden varaan tämä maa aikoinaan rakennettiin ja kansallismielisyys on sen olemassa olon mahdollistava aate.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Täytä sähköinen jäsenhakemus nyt heti.

Ota yhteyttä

Kuinka haen jäseneksi

1. Lue yhdistyksen säännöt ja periaateohjelma.

2. Täytä oheinen jäsenhakemuskaavake. Valitse haetko kannatusjäseneksi vai  yhdistyksen täysjäseneksi. Jos et tunne ketään yhdistyksestä, eli sinulle ei löydy tunnettua suosittelijaa, niin hae kannatusjäsenyyttä. Kannatusjäsenyys voidaan tarvittaessa myöhemmin päivittää täysjäsenyydeksi.

3. Maksa jäsenmaksu allaolevilla tiedoilla:

Tilinumero: FI35 4500 0010 1552 62
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Viesti: Oma nimi ja puhelinnumero (tietojen on täsmättävä jäsenhakemuksen kanssa)
Määrä: 20e tai vähävaraiseksi itsensä kokevalta 10e

Maksamattomia jäsenhakemuksia ei käsitellä.

4. Odota yhteydenottoa. Ilmoitamme sinulle antamaasi sähköpostiin hakemuksesi tuloksen ja annamme lisäohjeita. Jäsenhakemukset käsitellään noin kerran kuukaudessa. Tarvittaessa kysymme sinulta lisätietoja puhelimitse.

Jos sinua ei voida hyväksyä jäseneksi, maksua ei palauteta. Se on käsittelymaksu, joka käytetään yhdistyksen toimintaan.

Jäsenrekisteriä varten. Huomioithan, että yhdistys on K18.

​​

Puh 045-78811610

Liittouma@protonmail.com