Britannia ei uskalla tarjota turvapaikkaa kristitylle

Britannia ei voinut tarjota Pakistanilaiselle naiselle, Asia Bibille 53, turvapaikkaa, koska pelkäävät että maassa elävät islamistit reakoisivat turvapaikan tarjoamiseen terroriteoilla, levottomuuksilla ja iskuilla lähetystöihin sekä siviilejä vastaan. Britannian monikulttuurinen yhteiskuntarauha vaarantuisi, jos profeetta Mohammedia moittinut kristitty nainen päästettäisiin Britanniaan.

Asia Bibi on kristitty ja hän oli kieltäytynyt kääntymästä muslimiksi vuonna 2009, kun eräs muslimi nainen oli kääntymistä vaatinut. Seuraavana päivänä nainen piestiin ja hänet pidätettiin jumalanpilkasta. Hän oli miltei 10 vuotta vankeudessa ja islamistit vaativat hänelle kuolemantuomiota, mutta nainen vapautettiin todisteiden puuttuessa. Nyt hänen henkensä on uhattuna ja hän etsii perheineen turvapaikkaa.

Britanniassa on noin 4,3 miljoonaa muslimia, eli noin 6,5% väestöstä. Poliisilla on eri säännöt muslimeille ja briteille. Muslimit saavat levittää ja toteuttaa sharialakiaan uskonrauhan ja monikulttuurisuus agendan turvaamana. Viranomaiset eivät uskalla puuttua muslimien tekemiin rikoksiin koston ja rasismileiman pelossa.

Vuonna 2014 jäi Britanniassa kiinni Pakistanilaisista koostuva raiskaus jengi, joka raiskasi yli 1400 lasta vuosina 1997 – 2013 Organisoitu hyväksikäyttö oli kaupungin viranomaisten tiedossa vuosien ajan, ja asia oli nostettu paperille ja työryhmiin monta kertaa. Asiasta julkaistussa puolueettomassa raportissa paljastuu tekojen laajuuden lisäksi se, että rasistiksi leimautumisen pelko oli syynä sosiaaliviranomaisten ja poliisin täydelliseen epäonnistumiseen töidensä hoitamisessa: kun nuorisotyöntekijät toimittivat kaupungin päättäjille raportteja hyväksikäytöstä, heille sanottiin, että tekijöiden etnisestä taustasta pitää pysyä vaiti ”yhteisön yhtenäisyyden” säilyttämiseksi. Lasten hyväksikäyttö on muslimiyhteisössä tabu, josta ei saa puhua. 

Mihin tämä kaikki johtaa lähitulevaisuudessa? Tilanne kiristyy päivä päivältä, ja islamisaation ja monikulttuurisuuden uhreja tulee koko ajan lisää. Yhteiskuntarauha katoaa ja pahoinvointi lisääntyy lujaa vauhtia. Media ja päättäjät hokee edelleen “monikulttuurisuus on rikkaus” mantraansa ja erimieltä olevat hiljennetään.

Kirjoituksesta vastaa: Tero Ala-Tuuhonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *