Ota yhteyttä

Kuinka haen jäseneksi

1. Lue yhdistyksen säännöt ja periaateohjelma.

2. Täytä oheinen jäsenhakemuskaavake. Valitse haetko kannatusjäseneksi vai  yhdistyksen täysjäseneksi. Jos et tunne ketään yhdistyksestä, eli sinulle ei löydy tunnettua suosittelijaa, niin hae kannatusjäsenyyttä. Kannatusjäsenyys voidaan tarvittaessa myöhemmin päivittää täysjäsenyydeksi.

3. Lähetämme jäsenhakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiin yhdistyksemme pankkitilinumeron, jonne maksat jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus on 20€ ja vähävaraiseksi itsensä kokevalle jäsenmaksu on 10€ Maksamattomia jäsenhakemuksia ei käsitellä.

Saajaksi merkitse Kansallismielisten liittouma ry. Kirjoita maksun viestikenttään hakijan nimi ja puhelinnumero (tietojen pitää täsmätä sähköisen jäsenhakemuksen kanssa)

4. Odota yhteydenottoa. Ilmoitamme sinulle antamaasi sähköpostiin hakemuksesi tuloksen ja annamme lisäohjeita. Jäsenhakemukset käsitellään noin kerran kuukaudessa. Tarvittaessa kysymme sinulta lisätietoja puhelimitse.

Jos sinua ei voida hyväksyä jäseneksi, maksua ei palauteta. Se on käsittelymaksu, joka käytetään yhdistyksen toimintaan.

Please enter your email, so we can follow up with you.

Puh 045-78811610

kansallismielistenliittouma@gmail.com